Mangler du en reservedel?

Indtast dit nummer, og vi ringer til dig

Om Vojens Autoopug

Om virksomheden

Vojens Autoophug ApS er et velrenommeret Firma, der fandt sin start i 1976. Vores virksomhed er beliggende i industri vest i Vojens, på en grund med ca. 25000m2, hvoraf de 3700m3 er hal til dele.
Vi beskæftiger 18 medarbejder, der sørger for hurtig og korrekt betjening.

About Us PictureVojens Autoophug blev i 2000 miljøcertificeret efter ISO 14001 normen.
I Juni 2006 valgte virksomheden i stedet for en iso 14001 miljøcertificering at certificere sig efter ISO 9001 normen. Denne certificering er gennemført for at sikre kvaliteten af vores varer til kunderne.
Gennem vores medlemskab i Autoophuggernes Datalager har vi direkte tilgang til ca. 2 mio. reservedele.
Derudover samarbejder vi med Autoophuggere i hele Europa, og hvis delen ikke findes i Danmark, kan vi normalt skaffe denne gennem en af vores udenlandske kollegaer
Vi er leveringsdygtige i nye alternative reservedele til mange biler, til yderst konkurrencedygtige priser.
Vi modtager ca. 3000 biler om året, der hovedsaligt købes som trafikskader, af forsikringsselskaber i såvel Danmark som i udlandet.
Alle dele bliver testet og demonteret på eget værksted, kontrolleret samt efterfølgende registret på edb. Alle delene bliver klassificeret efter DAG kvalitetsnormer, således at vi nøjagtigt ved, hvilken stand varen er i, når kunden spørger.
Til Vojens Autoophug er tilknyttet eget reparationsværksted, Autocenter Vojens. Her foretages der reparationer på alle slags biler, og kunden har den fordel, at varen der købes evt. kan monteres mens denne venter.
Vojens Autoophug er medlem af brancheforeningen Dansk Autogenbrug (DAG), samt Autoophuggernes Datalager (AD)

Lollz
Lollzzz

Ved Vojens Autoophug er Miljø, kvalitet og god betjening i højsædet, vi er da også 2 gange blevet kåret som ”årets Ophugger” af brancheforeningen DAG
Vojens autoophug har et søsterselskab:
Slagelse Autoophug: www.slagelseautoophug.dk

Hos Vojens Autoophug kan du betale med MobilePay

Mobile Pay